Prodej rodinného domu v přípravě, díky sociálním sítím.

Tak tohle byla opravdu rychlost!

Ve čtvrtek 22.10. jsem zveřejnila příspěvek, že připravuji k prodeji RD v Horním Skrýchově a v sobotu 24.10. jsme podepsali rezervaci!

V posledních třech měsících dávám na svoji Facebook stránku, vždy příspěvek o tom, že připravuji k prodeji nemovitost. A opět se ukázala síla Facebooku, vytvořené grafiky a placené propagace.

Jak jsem už zmiňovala, tak ve čtvrtek večer jsem dala tento příspěvek https://bit.ly/3mmg0Le o tom, že připravuji k prodeji Rodinný dům v Horním Skrýchově. Udělali jsme pár základních fotek, vytvořili příspěvek a následně spustili cílenou reklamu přímo na lidi, kteří by o tuto nemovitosti mohli mít zájem.

A ejhle! V pátek 23.10. ráno mi volá zájemce, že viděl tento příspěvek na Facebooku a chtěl by se přijet podívat na nemovitost.

Dům se moc líbil a v sobotu ráno jsme hned podepsali rezervační smlouvu. Za tu jedinou noc vidělo příspěvek ,,připravuji k prodeji“ díky placené propagaci několik tisíc lidí a vyplatilo se!

Ještě předtím, než mi volali tito vážní zájemci, tak bylo hned několik dalších poptávek z jednoho jediného příspěvku.

Nestihli jsme ani připravit video nebo webovou prezentaci, kterou děláme ke každé nemovitosti.

A jaký je tady závěr? Bez tohohle příspěvku a správně zacílené kampani bychom pravděpodobně udělali celý proces a následně až vložili na realitní servery a web. Všemi těmito kroky, které má na starosti Martin Štěrba se vše urychlilo, našel se skvělý nový majitel a prodávající jsou nadšení z rychlého procesu.

Investuji do každé zakázky, a snažím se, aby všechny strany byly maximálně spokojené.

Moc děkuji všem z mého týmu za spolupráci a především prodávajícím Vendula Karel Mirgovi za důvěru.

Compare listings

Compare