BLOG - nejnovější články

Takhle vypadá naše práce

Jsme tým realitních makléřů s dlouholetou praxí, pracujeme převážně na doporučení od našich spokojených klientů, kteří přes nás prodávali, či kupovali nemovitost. Dáváme si záležet na tom, abychom se Vám věnovali s maximálním nasazením, péčí, osobním a přesto profesionálním přístupem.
0 +
Let zkušeností v realitách

Reference

Realitní makléř Mirek Heliman je člověk na svém místě. Práci kterou dělá, dělá srdcem! Jeho profesionalita, rychlost, důkladnost i lidský přístup, úžasné. Když si někoho vybrat, tak mohu vřele doporučit bez sebemenšího zaváhání, právě jeho Mirka Helimana 100%.
Napsal/a Jitka Fialová 2.6.2020
Ze strany pana Helimana jsem dostal rychlou a efektivní komunikaci, neustálé aktualizace vývoje obchodu a obětavé plnění a rady k veškerým formalitám, ve kterých jsem tápal nebo jsem si jimi nebyl jistý. V žádném okamžiku jsem neměl pocit, že by pro mě důležitou koupi bytu podceňoval nebo preferoval jiná pracovní jednání. Profesionality kombinované s přátelským až kamarádským přístupem si vysoce cením. Takže doporučuje deset Dobrovských z deseti.
Napsal/a Pavel Dobrovský
100% přístup ze strany p.Helimana a 100% mojí spokojenosti.
Napsal/a Petr Fofoňka
Pan Heliman Miroslav je professional, byla jsem velice spokojená s jeho službami.
Napsal/a Jiřina Hýlová
Pan Heliman byl celou dobu velice vstřícný, profesionální a co slíbil to dodržel. Vyšel vstříc i nad rámec základních povinností, velice dobrá spolupráce!
Napsal/a Petr Svejkovský 21.6.2018
Práci realitního makléře pana Helimana hodnotím jako excelentní. Na FB jsem loni narazila na stránky pana Helimana, váhala jsem zda oslovit. Nakonec nelituji, že jsem pana Mirka kontaktovala. Pomohl mi ve velmi složitém prodeji chaty. Jeho víc než profesionální přístup, ochota, rychlost jakou vyřešil prodej mé chaty mě dostala. Vše zařídil, vysvětlil i mimo pracovní dobu. Jeho služby jsou víc než 100%. Vřele doporučuji. A Vám Miro tímto ještě jednou moc a moc děkuji.
Napsal/a Jana Becková 5.2.2020
Se službami pana Helimana, jsem byla maximálně spokojena. Děkuji mu tímto za jeho ochotu, vstřícnost a především komunikaci. Poradil, zařídil, pomohl se vším. Jednoznačně doporučím každému, kdo bude potřebovat služeb zkušeného a ochotného realitniho makléře.
Napsal/a Klára Heringová 4.4.2019
Obrovský profesionál, perfektní člověk, pracovitý, svědomitý a navíc s lidským přístupem, pokud se rozhodnete s ním spolupracovat při prodeji Vaší nemovitosti, udělali jste to nejlepší rozhodnutí.
Napsal/a Martin Románek 14.01.2019
Ke každé nemovitosti přistupujeme individuálně a ručíme za nadstandardní servis a prezentaci....

Compare listings

Compare